dilluns, 6 d’octubre del 2008

Cróniques Andorra-Artesa. El Periódico d'Andorra i Segre.

El periódico d'Andorra.

La situació comença a complicar-se per culpa del principi bàsic del futbol: el gol. La pilota no vol entrar i l'Andorra suma ja 368 minuts sense celebrar una diana. Ahir, contra l'Artesa de Segre, va acumular la tercera derrota consecutiva i la segona a Aixovall. 0-2 i la taula comença a veure's des de part baixa.
El cert és que va ser un càstig massa sever per l'esforç realitzat. Ho va dir abans de començar la Lliga Imbernon: "L'únic que demano és actitud". I no en va faltar, però sí més tranquil.litat i cap. I van sobrar errades defensives com ara la del primer gol, que van ser decisives en el resultat. Perquè en la primera part no es va veure més que lluita al mig del camp. L'Andorra estava ben posicionat davant d'un equip amb ganes de tocar la pilota. D'ocasions, tret de la del 0-1, ni rastre. Era el minut 36 i Masià va tallar una passada innocent en defensa, va assistir a Galceran i aquest, davant Koldo, va passar a Nacho, que va marcar a plaer.
I en la segona part, al segon minut, una falta d'Àlex des de 40 metres va acabar sent el 0-2. El capità de l'Artesa, a peu canviat, va penjar la pilota a l'àrea, ningú no la va tocar i va acabar entrant pel segon pal davant un Koldo immòbil. L'equip visitant immediatament va plantar dues muralles de cinc i quatre homes en el seu migcamp i va esperar l'Andorra. Ni tan sols va voler jugar al contraatac. Però l'Andorra, que va posar moltes ganes per tractar d'anivellar l'electrònic, va deixar patent els problemes que té amb el gol i gairebé no va fer mal. Només tres ocasions davant un equip que va jugar amb deu homes als últims nou minuts per la doble amonestació a l'autor del primer gol. Al minut 68 el porter Farré va salvar un mà a mà amb Èric, que va rematar forçat, al 71 va refusar un xut de falta de Christian que entrava pel seu pal i al 87 va deixar sortir fora un xut de Samir que va llepar el pal. "Estic trist pel resultat, però content pel joc", va afirmar Imbernon. Però el gol mana i l'Andorra continua des de la tercera jornada amb sis punts, perdent posicions en la taula.

Segre.

L'Andorra cau amb un Artesa més efectiu

andorra: Koldo, Txema (Ramírez), Sánchez, Emili, Adri, Cristian, Èric, Hernán (Salvadores), Joel, Jacobo, Maneiro (Samir).

artesa de segre: Farre, Aubets (Garrido), Rossi, Álvarez, Pla, Àlex (París), Nacho, Codina (Donís), Galcerán (Jonatás), Macià (Santacreu), Ilie.

Gols: 0-1, Nacho (36'). 0-2, Àlex (47').

Àrbitre: Arroyo Zapata. Bé. Va expulsar per doble groga Nacho.

L'Andorra va sumar la tercera derrota consecutiva després de perdre (0-2) davant de l'Artesa de Segre. A la primera part, al conjunt local li va costar entrar en joc. Es va mostrar imprecís i escàs d'idees i gairebé no va crear perill prop de la porteria de Farré. Per la seua part, l'Artesa de Segre es va mostrar seriós en tot moment. Nacho va aprofitar una recuperació a la medul·lar per marcar el primer gol visitant. A la segona part, els locals van sortir més ansiosos i precipitats. Fruit d'això, Àlex va marcar el segon gol després d'una errada de Koldo. A partir de llavors, l'Andorra va intentar reaccionar i va atacar amb insistència, però li va faltar encert en la rematada.s. cano