diumenge, 5 d’octubre del 2008

Andorra 0 - Artesa 2

Quarta victòria de l'Artesa que el coloca als primers llocs de la classificació. Un inici de partit regular per part de l'Artesa, on l'Andorra dominava, però mica a mica els jugadors de l'Artesa han anat entrant al partit, i les primeres ocasions arribaven per la banda dreta, gràcies a les incorporacions de Naxo. Desprès d'una recuperació de pilota al mig del camp, Ilie connectava amb Carles que feia la passada de la mort perquè Naxo fes el primer. L'Artesa tocava i tocava, era el denominador del partit.
A la segona part, tot continuava igual, control de pilota de l'Artesa i un Andorra que no sabia com penetrar les línies visitants. Als cinc minuts de joc, desprès d'un flec-it, picat per Àlex, la pilota es col·locava pel segon pal entremig de la defensa i el porter de l'Andorra, 0-2.
A partir del segon gol, l'Artesa es va tirar enrere i l'Andorra va apretar i va passar a ser el denominador del partit. Tot i així, bones parades de Roger i la concentració defensiva de l'Artesa va fer possible sumar tres punts més.