dijous, 16 d’octubre del 2008

Artesa 2 - Solsona 2

Quan la pilota decideix no entrar, no entra!
Un empat a casa sembla una mitja derrota, però vist els resultats de la jornada, no està malament .
Inici horroròs de l'Artesa que al minut 20 ja perdia 0-2 desprès de dues badades defensives. La cosa es complicava pels nois del Txema, però l'Artesa sempre treu les forces d'allà on pot i Carles abans de marxar al descans, retallava distàncies amb una baselina que superava el porter amb facilitat.
A la repressa el Solsona no va inquietar la porteria de Roger, només es va dedicar a defensar els atacs de l'Artesa, Ilie, Javi, Naxo, van tenir a les seves botes els gols, però la pilota no volia entrar. Va aparèixer Carles novament per fer el gol de l'empat, un sortida dolenta del porter visitant, rebutjant una pilota que Carles desde la frontal amb un xut colocat va establir el 2-2 definitiu.