diumenge, 14 de setembre del 2008

Juneda 3 - Artesa de segre 2

Primera derrota del Artesa en aquesta temporada. Un derrota del tot injusta desprès d'un arbitratge bastant deficient.
Bon inici de partit per part de l'Artesa, ben posicionat i creant ocasions. Ilie al minut 25 marcava el primer de l'Artesa desprès d'un rematada dins l'àrea. L'Artesa continuava apretant al Juneda i desprès d'una recuperació i una transició ràpida, Naxo marcava el segon. La jugada polémica arriba al final de la primera part, quan l'àrbitre assenyalava un penal, desprès d'una "piscina" d'un jugador del Juneda. 2-1 s'arribava al descans.
A la repressa el Juneda ha pujat l'intensitat del partit hi desprès d'una jugada de corner empatava el partit.
Quan ja passava del temps l'Artesa tornava a ser castigat amb un penal desprès d'una lliuta per la pilota. 3-2 però l'Artesa continua a les primeres posicions de la taula amb ganes de que arribi el próxim diumenge per sumar tres punts més.

CE Artesa: Roger, Aubets, Oscar, Javi, Pla, Joki, Àlex, Naxo, Jaume, Ilie, Carles. També van jugar. Àngel, Joni, Donís, Turu i Aumedes.