divendres, 12 de setembre del 2008

C.E. Artesa de Segre 2 - Balaguer 1

Bon inici de temporada de l 'Artesa de Segre, amb dues victòries de lliga. Ahir dia de la diada nacional, l 'Artesa s'enfrontava contra el filial del Balaguer, tot i que alguns jugadors del primer equip també van pendre part de l'enconte com un vell conegut, l'ex-jugador Carlos Martínez, que ara milita a la tercera divisió amb el Balaguer.

Un Artesa seriós, va sortir a plantar cara al Balaguer. 
Ilie al minut 20 obriria la llauna pels artesencs després de una mà a mà amb el porter, que va resoldre amb elegància. A la mitja hora de partit, Jaume Codina rep una pilota a banda esquerra i desprès de dos bonics regats, assisteix a Àngel, que sorprèn a tota a defensa amb un gran regat i creuant la pilota a la base del pal dret, on va fer inútil l'estirada del porter. L'Artesa es col·locava 2-0.

L'Artesa hagués pogut ampliar el seu avantatge desprès de un magnífic cop de cap de Jaume Codina que es va estavellar al travesser. 

A la 
represa l'Artesa ben posicionat no va tenir problemes per controlar el partit, però quan en temps de descompte el Balaguer a pilota parada marcava, va posar tensió al partit, però al final 3 punts més que fan que l'artesa sigui colíder amb Alpicat i Castelldans.

CE Artesa: Roger, 
Aubets, Oscar, Javi, Pla, JokiÀlexNaxo, Jaume, Ilie, Àngel. També van jugar. Carles, Joni, Donís, Marc i Turu

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Be nois, felicitats pel triomf

Anònim ha dit...

No us flipeu eee, que només porteu dos jornades

Anònim ha dit...

felicitar a l'artesa per la victoria del dijous passat, on es va veure un equip molt compensat i donar anims per aquest diumenge, on sa de continuar amb la ratxa... Tambe felicitar a l'Àlex per aquesta nova web on es demostra l'orgull de portar l'artesa al cor...
P.D. Ganxo: sabes aquell que diu: qui busca troba?? doncs venga tu a lo teu i natres a lo nostre ok??

Anònim ha dit...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu