dimarts, 11 de novembre del 2008

Artesa 4 - Pobla 3

Vibrant va ser el partit que van disputar l'artesa i el Pobla el passat diumenge.
La primera part va ser plena d'ocasions per part dels dos equips, per l'Artesa destacar les perilloses arribades de Natxo per la banda dreta i un xut de Joan Carles que va sortir per molt poc.
La segona part va ser una altra història, abans de que l'Artesa marquès el seu primer gol, dues pilotes al travesser, la primera desprès d'un xut de falta de Carles i la segona un remat d'Ilie desprès d'un corner.
El primer gol, Ilie, desprès d'ina errada del porter del Poble, que no va agafar bé la pilota i Ilie molt atent va aprofitar-ho. Cinc minuts més el Pobla, desprès d'una jugada plena de rebots feia l'empat.
Amb un home menys, l'Artesa encaixava el segon gol, amb una pilota àrea que va ser pentinada i un jugador del Pobla sense marca només va haver d'empènyer.
L'Artesa no es va posar nerviós, i Ilie, desprès d'un brillant control a la frontal de l'àrea, etzibava un fort xut que el porter del Pobla poques opcions va tenir. Empatats i l'Artesa dominava, Àngel, va fer la seva jugada, rebre d'esquenes a la porteria dins de l'àrea, regat i xut. Un gol, que posava l'Artesa per davant.
Però la història es repetia i el Pobla tornava empatar, amb la mateixa arma, pilota a l'olla, pentinada, xut i gol.
Però va ser Àngel una vegada més, rematant una pilota amb el cap desprès d'una centrada de Natxo que desfeia l'empat, i els tres punts es quedaven Artesa.
La setmana que bé, Albesa s'ha de continuar el mateix treball.